Siste måneden

De som sier at de siste månedene er de beste lyver ikke! Jeg har det virkelig bra her nede nå. Jeg husker de første måndene gjorde jeg ikke annet enn å glede meg til å dra hjem, men nå må jeg si jeg gruer meg. Det kommer til å bli helt fantastisk å bo hjemme igjen å komme tilbake til min kjære lille dal og all familie og venner, men på den andre siden blir det forferdelig å dra fra Okmulgee. Jeg har virkelig blitt glad i menneskene her nede, kommer tilogmed å savne byen. 

Jeg har kommet nærme vertsfamilien, har fått flere gode venner og en veldig fin kjæreste (som mamma sikkert har fortalt alle om). Hadde virkelig ikke trodd dette kom til å skje. I kveld er det kun 24 små dager igjen før jeg drar og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Eneste er vel å nyte de til det fulleste. Hvorfor kan jeg ikke bare ta med meg alle hjem til Norge? Det hadde gjort alt så mye lettere. 

Så, det jeg egentlig ville si med dette innlegget er at alt står bra til med meg og jeg nyter det amerikanske livet. Samtidig savner jeg dere alle og kan ikke vente til jeg endelig får se dere igjen. Prom var en veldig fin opplevelse og det ble tatt masse bilder, skal få lagt de ut iløpet av helgen! Foresten er regionals (kretsmeterskap på en måte, alle skoler på samme størrelse blir delt inn i 4-5 regions og konkurrer om å gå til state) på lørdag, ønsk meg lykke til! Mamma og pappa nevner bloggen hele tiden og jeg skal prøve å bli flinkere de siste ukene her, jeg har ikke glemt dere! 

Bilder fra Texas

Late meg har ikke fått meg selv til å poste bildene fra korpsturen enda, så var virkelig på tide. Det var en veldig fin tur og jeg hadde det kjempe morsomt. Jeg er ikke med i korpset, men siden vertsfar var korpsdirektør for så mange år fikk vi være med. Veldig glad for det! 

Vi dro hjemmefra rundt midnatt torsdag, og kom frem i 8-9 tiden. Hotellet åpnet ikke før 3, så alle lånte et annet hotells toalett (haha) og skiftet før vi tilbringte dagen i San Antonio down town. Har savnet å gå rundt i en by istedenfor å kjøre fra butikk til butikk, så det var veldig verdsatt. Sammen med to venner, korpsdirektøren og noen foreldre tok jeg også en båttur rundt på elven med en guide. Overraskende fin by. Vi bodde også på et fint hotell med svømmebasseng, hadde det kjempe morsomt der og. 


Meg og Kersten 


Voorese, meg og Kersten


Vi gikk litt rundt på et kjøpesenter, dette (untatt han til venstre) var nesten alle seniorene 


På kvelden dro vi og spiste middag på Hard Rock Café


Dag to (Fredag) startet med å stå opp ganske tidelig og korpset hadde konkurranse. De fikk kun 1ere på en skala fra 3-1 hvor 1 er det beste. Flinke!


Etter konkuranssen dro vi på Sea WorldSiste hele dagen dro vi på Six Flags (en fornøyelsespark) og det var veldig moro også! Masse bra karuseller og hadde det gøy i bassenget når vi kom tilbake til hotellet. Søndag spiste vi på Spaghetti Warehouse før vi kjørte ti laaaaange timer tilbake. 

Hjem

Om en time drar vi for å spise vårt siste måltid i Texas på spaghetti warehouse. Det har vært en super tur, vil ikke tilbake på skolen imorgen.. Jeg er heller ikke klar for 10 timers busstur, men var verdt det da.

Texas baby

Nå er vi på vei til hard rock for å spise middag. Dro fra okmulgee ved midnatt igår og kom frem rund ni i dag tidlig. Var en ganske ubehaglig natt uten så mye søvn, men heldigvis brukte vi charterbusser istedenfor skolebuss. Hi er i San Antonio og været er helt herlig, har hatt en super dag! Imorgen er det konkurranse på morningen og sea world etter det. Er på korpstur foresten.

Jadda

Jeg har egentlig ikke noe å si (skrive), men fikk beskjed av mor og far om at jeg måtte skrive noe. Som vanlig har ikke så mye spennende skjedd, jeg har hatt mye friidrett og vært en god del med venner i det siste. Jeg nyter mine siste måneder i USA og har brukt maaasse penger på mat i det siste, haha. I kveld skal jeg ut og spise med venner igjen, er koselig da. 

På fredag var det et friidrettsstevne og det gikk veldig dårlig.. Leggene mine var så vonde at jeg ikke klarte å prestere. Fredagen før det gikk det veldig bra, fikk førsteplass i 800 meteren og andreplass i høydehopp. Håper dere alle har hatt en fin helg

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.
hits