Starter imorgen

Jeg startet dagen med intensjoner om at fra nå av helt til prom skulle jeg være sunn og trene masse. Det funket ikke så bra. 

Det varte ikke til frokost en gang, fordi det var pizza til frokost på skolen. Så skulle jeg være flink på friidrettstreningen, men benhinnebetenelsen er fortsatt der, så jeg kunne ikke løpe. Etter skolen dro jeg til the YMCA (treningssenteret) og var endelig flink, før jeg gikk for å møte Angelica. Jeg må virkelig slutte å være med henne, for som alltid, dro vi og kjøpte masse usunt.  Vi spiste cookiekake med vaniljeis og chips. Var supergodt, men er ganske så kvalm nå. Jaja, får bare starte å være sunn i morgen.. 


hahha ♥♥cookiekake♥♥


Dette bildet måtte bare være lite.

Har foressten startet å gå på skolen uten sminke, jeg har blitt så ufattelig lat her. Stakkars vertsmor må vente på meg hver morgen fordi jeg klarer så vidt å dra meg ut av sengen rett før vi skal dra. Okei, glem det, jeg har alltid vært lat, men nå er det ille. 

I morgen er planen å trene og være med Angelica igjen, vi skal se Mean Girls. Denne uka skal jeg forhåpentligvis få hoppe mer høydehopp, det er så gøy. Skal til en trener i Berryhill(45 min unna)  i noen timer, håper Coach Pankey får fikset det og vi får dratt. Okmulgee har bestilt nytt utstyr så vi har ikke matter eller noe nå. Til helgen skal vi endelig til Tulsa på prom dress shopping! Jeg er så gira, håper jeg klarer å finne en fin en. Elsker virkelig prom og alt rundt det. Kryss fingrene for at det blir noe bra. 

Okei, dette var et veldig rotete og kjedelig innlegg, men dere fikk da ihvertfall et. Skal prøve å bli flinkere på å oppdatere dere i Norge. Nå må jeg sove så jeg klarer å stå opp i morgen,
God natt. 

 

Jentetur

Denne helgen var vi på jentetur til Arkansas, vertsmor, vertsøster og meg. Og så klart baby Sampson da, Kristens sønn, så det var ikke helt jentetur. Vi dro for å besøke vertmors andre datter og familien, var koselig å se dem igjen. Vi hadde piknik, dro i dyreparken og koste oss hjemme hos de. Været var kjempe fint, fikk skikkelig vårfølelse. Hadde en bra helg, men liker ikke dyreparker. Får så vondt av dyrene.


Fine Karie

Håper helgen deres var bra!

Årskavalkade del II

Mars 

Mars var hest, skole, snø, ski, trening, jobb, venner og påskeferie. Også fylte jo verdens beste mor og søster år. Påskeferien var helt fantastisk, koste meg gjennom hele. Rett og slett en super ferie og bra måned!


Klein instaselfie av sprekingene på langrenn. Skal huske å aldri dra med meg Amanda på skitur igjen. 


Enda mere kleine selfier, disse er fra kjære ♥Treider♥. Dennis, Sigirid og Mayken. 


Kjæreste lillefetteren på bursdagen til mamma og søster. Se på vakre, fine mamma min og en litt blitsskremt fetter. 


Hadde fine dates med kjære amamor. Savner de veldig 

OGSÅ, min fabelaktige påskeferie. Mamma og Pappa dro til Ålesund i begynnelsen så jeg tilbrakte fine, morsomme og late dager med Katrine, Siri, Amanda ++. Etterhvert tok jeg flyet (alene oioi) til mormor og morfar også, og var der i to eller tre døgn før vi kjørte hjem. Onkel og familien var der også, var så koselig. Lekte i snøen med fetter og dro til vakre Strandafjellet med nydelig vær og sto på slalom en dag. Åh, man må bare elske vestlandet! Kom hjem til mer fint vær og dro til Oslo med fine jenter. Klarte å miste lommeboken min da, irriterer meg fortsatt over det, haha. 


Sen morgen hos KatrineOsloturen, på bildet er Pernille, Amanda, meg og Maria. Jeg og Pernille hadde lik jakke, superkleint liksom.


Tilbragte (tilbrakte?) langfredag hos Sørliene som alltid. Supert vært og bra selskap


Var trist fordi jeg ikke hadde påskeegg og plutselig fant jeg et i senga mi :D Lurer på hvem påskeharen var altså.. 

 

April

April var en relativt rolig og vanlig måned. Mye skolestress med tentamener, var flink på SATS, var en del i stallen og med venner. Høydepunktet kunne vært Justin Bieber konserten, men den var litt skuffende. Hadde en koselig kveld med en fin kusine da. Tror April er måneden med minst bilder, men har jo så klart noen. 

^
På vei til Oslo etter overnatting hos meg


Poser med SATSkortet stolt over endelig å ha blitt noe mer enn støttemedlem.Det var litt av en show da, det skal han ha


Amanda feiret en sen bursdag. 


Skoleselfies. Hadde en trutemunnfase. Til venstre er Iselin, hun går ikke på Treider nå og jeg håper viiiirkelig hun kommer tilbake til neste år. Til høyre ser dere gjengen, var de eneste vennene jeg hadde på Treider. Neida, vi var med fler og, men det var kjernegjengen liksom. ÅH SAVNER DE

 

Mai 

Sol og bunad er det første jeg tenker på når det kommer til mai. Vi brukte mange friminutt på aker brygge, hadde koselige grillkvelder, gikk på flere turer til Ørefiske og så klart feiret jeg 17. mai. Mai er en så fin måned, alltid fylt med sommerdager, skolefri og bunad. Beyoncé konserten var også i mai, hadde drømt om å se henne live så lenge jeg kan huske. Syk opplevelse, kommer aldri til å glemme det. Jeg jobbet også for fullt fordi Tusenfryd hadde nettopp åpnet for sesongen, var der vel 3-5 ganger i uka. Jeg var også borte fra skolen nesten en uke på grunn av en kjip luftveisinfeksjon. 

 
Kjekke fetter Trym sin konfirmasjon. 


En av de beste dagene i året utenom bursdagen min og jul, Norges nasjonaldag. ♥ Kommer til å være så utrolig kjipt å ikke være i Norge på 17. mai. 


Noen bilder fra en av turene 


Hun var like bra, eller til og med bedre enn på cd. Husker vi var helt utslitte etterpå da, med ventingen før konserten var vi der i 11 timer. Og inne på konserten besvimte folk overalt rundt oss av all dyttingen og pressingen. Hadde vi skulle dratt igjen hadde det garantert blitt sitteplasser. Var så slitne at jeg nesten var glad når det var over, og sånn skal det jo ikke være. Vi måtte også kaste drikken vår før vi fikk komme inn i køen, stilte oss i køen som sto på billeten, men måtte bytte til en annen etter å ha stått der i over en time, noe som gjorde at vi kom mye lenger bak enn vi burde ha vært, og det var alt for mange frekke mennesker der og et glass med vann kostet 50 kr. Super dame og konsert, forferdelig arena og publikum. 


Min flotte far og tante feiret sine maibursdager. Så klart var det sol og kjempe hyggelig.


Hadde grillkveld hos Katrine som endte opp som "photoshoot". Tvang faren hennes til å ta massevis av bilder av oss, men er jo koselig å se tilbake på.

 

Huff, dette innlegget tok LANG tid å lage. Har brukt flere timer.. Tror ikke jeg skal satse på blogging. Selv om det er stress å lage er det veldig koselig å se tilbake på alle de fine minnene. Elsker at jeg bestemte meg for å bli flinkere til å ta bilder, må virkelig starte med det igjen. Sommermånedene må jeg nok nesten lage tre seperate innlegg for, de var så hektiske. Rart å tenke tilbake på at jeg var så travel og opptatt hele tiden. 

Track meet

I går dro vi til Enid, et sted utenfor Oklahoma City på et indoor track meet. Det var gøy å endelig komme igang, men nå er det ikke et nytt meet/stevne før i mars. Jeg var med på høydehopp, lengdehopp (har aldri prøvd verken før) og 800 meteren. Hadde en morsomt dag, men hoster som bare det etter løpingen. Er også veldig støl overalt.

Skolen min fikk sammenlagt 2. plass for jentene på grunn av våres veldig flinke sprintere. For meg gikk det helt greit, jeg fikk 4. plass i høydehopp (var ganske stolt siden jeg aldri har prøvd det før) og 1. plass i min gruppe i 800 meteren. Fant ut senere at begge gruppenes tid ble lagt sammen, så da fikk jeg 10. plass.. Har bestemt meg for å bli skikkelig god og å gå til state i høydehopp da. Jeg hoppet 4.06 feet (1,37 m) og hun som vant state ifjor hadde 4.10, så dette skal gå! Jeg deltok også i høydehopp, men det gikk ikke særlig bra. Endte opp med nest sisteplass.

Trøtta på bussen

Jeg sov hos Arianna natt til i dag, var veldig koselig. Vi satt på en film, men begge sloknet nesten med en gang. Slitne etter å ha stått opp klokka fem og hatt en aktiv dag (er ikke så vanlig for late meg vet dere) Kom nettopp hjem igjen og burde rydde rommet, men sitter heller og ser på ol. Satser på at vi gjør bedre snart!

Chicago

Har virkelig lyst til å dra dit en gang..

 

Feit

Jeg tror jeg har spist nok godteri for en måned i dag.. Har ikke godt av skolefri, haha.

Rundt tolv kom besøket, og etter en halvtime dro jeg og Angelica på butikken og kjøpte masse snop. Gummigodt, sjokolade, brus, potetgull og pizza. Pizzaene måtte vi kaste da, de hadde gått ut på dato.. Likevel fikk jeg i meg mer enn nok!

Vi så på et par filmer og spilte bordtennis, Wii og air hockey. Gjett hvem som vant air hockeyen da? Jeg vinner alltid i det, har et talent altså. Er så praktisk å ha et garsjeloft (aka mancave) fylt med spill. Hadde en koselig fridag, og i morgen tror jeg vi skal tilbake på skolen. Det er meldt mer snø imorgen, så vet jo aldri.

Jeg så ut som en uteligger i dag, ikke døm

Snapshots


Forrige helg var jeg på speech konkurranse i Prague, dette er noen bilder fra det: 1. Selfie av meg og Angelica før prisutdelingen.   2. Haha, bilde av bussen.   3. Angelica som har godterismukk i munnen  4. Nate med pringlesnebb.  5. Bilde av lunsj/pauserommet hvor ingen følger med. Det er Olivia og John dere ser.  6. Vakkert bilde som de var helt med på, på bussen på vei hjem. Det var rett før jeg spilte av Karpe Diem og Postgirobygget som jeg og amerikanerne danset til (egentlig bare meg). Jeg konkurrerte ikke og skolen vår vant en førsteplass og noen andre medaljer. Hvis dere lurer mer på hva dette var, spør så lager jeg innlegg om det. Må nesten nevne at jeg sto opp klokka FEM på en lørdag for å se på og støtte Olivia og de andre.


1. og 2. Bilder fra basketballkamper.  3. og 4. Var feit med Arianna og Angelica og spiste på Mc Donalds. Spiste der igår og. Flink.  5. Arianna lade sin første fiskeflette noensinne på meg, jeg er en stolt lærer.  6. Min nye favorittdrink, smaksatt vann med jordbær og kiwi. Namnam


1. Ryan leker søt.  2. Baby Sam og Kristen (Vertsmors datter) var her fra torsdag til igår. Vi hadde alle ettermiddagsblund hvor han sov i armene mine, jeg halvsov, og Angelica, vertsmor og Kristen sov i over en time. Veldig koselig og slapp dag.  3. og 4. Selfies fra 7th hour på fredag når vi ikke trente. Chealsea er med på begge og Christen er den som presser seg inn på bilde nr. 2.  5. Stormy pyntet mine hvite negler i mattetimen.  6. Angelica sov her denne helga og dette er noen bilder vi tok i en fotoboks på Incredible Pizza. 

I dette øyeblikket ser jeg på Superbowl. SItter på pcen og ser opp på tven en gang i blant er vel mer riktig. Middagen hos Jaenette var veldig koselig og vi spiste god mat. På grunn av all snøen er det ikke skole imorgen, så Kris, Noah og Angelica skal komme hit imorgen. De kommer klokka 12, så jeg må faktisk stå opp før ett, blir hardt. 

Dette var da litt bilder fra hverdagen min, oppsummerer ganske godt hva som foregår her i USA for tiden. Håper dere likte det, så får vi satse på at jeg blir litt flinkere til å blogge snart.

Vinter

Slik ser det ut her nå.. Har ikke lyst på mer snødager, så jeg ble ganske skuffet. Men været kan man ikke gjøre noe med, så jeg får heller bare nyte fridagene vi kommer til å få.

Nå er vi på vei ut døra for å dra til Janette, omerådekontakten min, på middag. Tror det blir enchiladas til middag, namnam. Må nesten komme meg avgårde, skal prøve å blogge et innlegg til senere i kveld. 

Tudelu

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.
hits