Blogg ja..

Jeg som hadde planlagt å bli en flink blogger og greier, det funket ikke helt. Har forsåvidt skjedde veldig lite spennende i det siste, så dere har ikke gått glipp av noe. Men fra nå av skal jeg ihvertfall prøve å blogge en gang i uka for å oppsummere litt, høres det greit ut?

Igår var jeg på enda en basketballkamp, er så morsomt! Er litt bittert at jeg slutta når jeg ser de spille, men så tenker jeg på hvor dårlig jeg var og det går over. Vi hadde mandag går, så fra søndag hadde jeg overnatting med jentene. Vi dro først til Chilli's og spiste før vi kom hjem og bare hørte på musikk og koste oss. Vi feiret på en måte bursdagen min, men var mer som en jentekveld. Var koselig og begynner å bli nærme de, noe som er bra fordi vi har det morsomt, men ganske kjipt fordi jeg må dra fra de om fire måneder. Jeg hadde med meg speilrefleksen hele kvelden, men tok så klart null bilder.. 

Idag skal jeg på ny musikal med skolen. Vi skal se klassikeren Chicago, gleder meg! Elsker musikaler og teater, får meg virkelig til å savne dagene i teatersmia, haha. Et skuespillertalent var jeg ikke akkurat, men det var jo gøy. Skulle ønske vi hadde smarttelefoner på den tiden så jeg kunne sett film av det!

Ellers bruker jeg dagene på å trene friidrett, lekser, venner og sånne ting. Går ganske i ett og jeg er tilbake i rutiner igjen etter å ha hatt juleferie og sykdom. Nå har jeg faktisk vært her i et halvt år, ganske rart å tenke på. Fire hele måneder til før jeg får dratt hjem føles som utrolig lenge, men tiden går jo også så fort. Får bare prøve å nyte den siste tiden fullt ut! 

Okei, det ble egentlig bare et bableinnlegg, men bedre enn ikke noe? Skolen starter om noe minutter nå, må komme meg til klasserommet. Håper resten av uka blir bra for dere, halvveis til fredag nå!

Årskavalkade del I

Jeg vil si 2013 har vært et bra år. Fylt med mange gode stunder jeg vil aldri glemme og mye latter. Så klart har det vært dårlige stunder, men alt i alt veier det bra opp for det kjipe. Jeg har begitt meg ut på det vanskeligste jeg noen gang har vært igjennom og klart meg fem måneder i USA, helt alene. Det er noe jeg er veldig stolt over. Vet det høres teit ut, siden jeg valgte det jo selv og er helt klart heldig som har fått opplevd noe mange andre ikke får sjansen til, men å dra fra alt det kjente og skulle bo hos fremmede på andre siden av jorden er ikke alltid lett. Heldigvis har jeg kommet til en fantastisk vertsfamilie som har tatt meg veldig godt i mot og latt meg bli en del av sin egen familie. I tillegg har jeg blitt kjent med flere bra mennesker her og har hatt mye støtte både hjemmefra og fra andre utvekslingsstudenter her i USA. Spesielt det siste har vært en utrolig hjelp, å ha andre i samme situasjon en kan klage til og få støtte fra er gull verdt. Åh, når jeg tenker over det er jeg egnetlig en vanvittig heldig person som kjenner så mange bra mennesker og har fått så mange muligheter her i livet. Hadde jeg vært kristen hadde jeg sagt jeg er velsignet. 

Januar
Startet nyåret med en koselig feiring med venner. I januar er også den viktigste dagen i året, nemlig bursdagen min som ble feiret på vanlig måte med jentene og hadde en super kveld med indisk til middag og mye latter. Ellers var det starten på siste semester av førsteklasse på Treider. 

Hadde super nyttårsaftenfeiring med de beste


Farget håret mitt mørkere/mer "grått", savner fargen.. (det var mer brunt i virkeligheten)


Feiret bursdag med min flotte familie og en søt fetter

 

Februar
En bra måned fylt med masse morro. Inneholdt skolefest, 18årsdag til en venninne og vinterferie i NEW YORK CITY. Sistnevn var helt klart det beste og det var en av de fineste ukene i mitt liv. Det var jentetur sammen med mamma, tante Hege og Hedda og var virkelig helt vanvittig bra. Jeg og Hedda brukte julen på å overtale våres mødre med på det(noe som ikke var så vanskelig) og hadde det supert der. Frokost på starbucks, shopping i SoHo og lunsj i Meatpacking District. Åh, det må virkelig gjentas. I løpet av vinterferien rakk jeg også å dra et par dager på skiferie på Kvitfjell(?? jeg tro det var der, husker ikke hvor vi dro, var et fjell iallfall) med gamlefar, Torbjørn, Hanne og barna. Fikk også endelig begynt å ri regelmessig igjen, startet å passe på søte og gale gampen Mick Mack to ganger i uka. 

 
veldig bra mennesker som gjorde skolefesten til en veldig morsom kveld


New York var virkelig fantastisk, helt klart en av de beste turene jeg har vært på!


Beste turkameratene!


Feiret Chescas 18årsdag 

Hadde egentlig planlagt å poste dette rett etter nyttår, men tiden flyr ifra meg altså.. Dette tok også mer tid enn forventa, så blir bare to måneder om ganger istedenfor 4 som planlagt, har så spennende og busy liv vet dere! Satser på at del II kommer iløpet av de neste dagene.

ATTEN

Nå er jeg offisielt voksen, er rart å tenke på! Ikke det at jeg kan gjøre så mye her da, annet enn å røyke eller dra på kasino (skal ikke førstnevnte altså pappa!). Har hatt en fin amerikansk bursdag, også får jeg bare feire 18 på den ordentlige måten når jeg kommer hjem!

Jeg startet dagen med å våkne opp til mange koselige bursdagshilsner, elsker bursdag! På skolen fikk jeg masse gratulasjoner og pizza til lunsj, så det var også koselig. Av vertsforeldrene mine fikk jeg ballonger og cookiepizzakake. Vi dro også ut og spiste fajitas <3 <3. Fikk blomster i posten fra Ann og Johan og pakke fra mor og far. Perfekt timet. I tillegg til alt fikk jeg snakket med noen minutter med kjære farmor, var utrolig koselig å høre stemmen hennes igjen. Alt i alt, bra dag!


Servitørene sang for meg

Jeg har bltt mye bedre også, er bare tett i nesa og hoster. Veldig glad for at jeg slapp å være sengeliggende på årets største dag. Nå må jeg øve litt til spanskprøven imorgen før jeg legger meg, blogges hehe

Incredible Pizza

Som sagt brukte vi dagen i dag på Incredible Pizza. Det er et sted med buffet, arkadespill, go kart, lazer tag og mer. Vi spiste både lunsj (frokost for meg) og middag, på de sju timene vi var der. Var veldig morsomt og jeg hadde en bra dag. Nå sitter vi slitne og stappmette og ser på litt tv.

Har foresten klart å bli syk. Jeg har vært ganske sliten de siste dagen og før jeg la meg igår hadde jeg vondt i halsen. Jeg satset på at jeg kunne sove det bort, men våknet opp til en verre hals og tett nese. Burde egentlig ikke klage, for jeg har jo bare vært sykt 3-4 ganger imens jeg har vær her, men er jo irriterende nå rett før bursdagen min. Satser på at det ikke er noe alvorlig, halsbetennelse og influensa går rundt for tiden.

Endelig helg

Var veldig godt å bli ferdig med denne uka. Har egentlig ikke vært en så hard uke med tanke på skolearbeid, men er alltid slitsomt å komme tilbake etter en ferie. Men litt godt var det og! Glad skolen ikke ble avlyst her, sånn som den ble i resten av USA. 

Gårsdagen ble brukt sammen med Kersten og Angelica. Vi spiste burritos også fikk jeg prøve på Kerstens gamle ballkjoler. Elsker store prinsessekjoler og kan ikke vente til prom! 


Måtte klippe bort halve ansiktets for alles beste..

En annen ting som er bra med å ha kommet tilbake på skolen er at nå er det trening igjen. Jeg er jo så lat at jeg ikke klarer å komme meg på treningsstudioet selv, så var godt å få beveget kroppen etter 3 uker med sofasliting. Eller, jeg trekker det tilbake. Det var ikke godt, men slitsomt og vondt, men føltes veldig bra etterpå. Nå driver jeg med friidrett istedenfor cross country, så det er mer variasjon og ikke bare løping. For det meste er det styrketrening i studio, men vi løper også litt i gymsalen på skolen. 

Klokka er elleve og jeg er allerede i seng, klar for å legge meg. Har bare hatt en rolig og koselig dag hjemme, orket ikke dra noe sted, haha. I morgen skal vi på Incredible Pizza for å feire meg, noe jeg tror blir gøy. Dere får ha en super lørdag også!

Nyttår

Som dere sikkert skjønner var nyttårsaften ganske annerledes her. Fyrverkeri er ulovlig og ingen pynter se opp med mindre man skal på "ball". Så vertsbror hadde på seg joggebukse og de andre jeans. Var jo egentlig greit nok det, mer avslappende enn paljettkjole og spennende å oppleve hvordan de gjør der her. Men neste år skal finklære på og håret krølles!

Skolen er startet igjen og nå sitter jeg i psykologien. Kjenner jeg har mer lyst til å ligge i senga som resten av USA med snødagene sine. På den positive siden slipper vi å ta igjen flere dager etter graduation. Etter skolen er det basketkamp i nabobygda, så jeg håper jeg får tvunget venninnene mine med bil til å dra, haha. Men nå må jeg nesten følge med i timen, tudeluuu

Godt nyttår

Nå er det en halvtime igjen til 2014, håper året deres blir bra!

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.
hits