Bilder fra Texas

Late meg har ikke fått meg selv til å poste bildene fra korpsturen enda, så var virkelig på tide. Det var en veldig fin tur og jeg hadde det kjempe morsomt. Jeg er ikke med i korpset, men siden vertsfar var korpsdirektør for så mange år fikk vi være med. Veldig glad for det! 

Vi dro hjemmefra rundt midnatt torsdag, og kom frem i 8-9 tiden. Hotellet åpnet ikke før 3, så alle lånte et annet hotells toalett (haha) og skiftet før vi tilbringte dagen i San Antonio down town. Har savnet å gå rundt i en by istedenfor å kjøre fra butikk til butikk, så det var veldig verdsatt. Sammen med to venner, korpsdirektøren og noen foreldre tok jeg også en båttur rundt på elven med en guide. Overraskende fin by. Vi bodde også på et fint hotell med svømmebasseng, hadde det kjempe morsomt der og. 


Meg og Kersten 


Voorese, meg og Kersten


Vi gikk litt rundt på et kjøpesenter, dette (untatt han til venstre) var nesten alle seniorene 


På kvelden dro vi og spiste middag på Hard Rock Café


Dag to (Fredag) startet med å stå opp ganske tidelig og korpset hadde konkurranse. De fikk kun 1ere på en skala fra 3-1 hvor 1 er det beste. Flinke!


Etter konkuranssen dro vi på Sea WorldSiste hele dagen dro vi på Six Flags (en fornøyelsespark) og det var veldig moro også! Masse bra karuseller og hadde det gøy i bassenget når vi kom tilbake til hotellet. Søndag spiste vi på Spaghetti Warehouse før vi kjørte ti laaaaange timer tilbake. 

Én kommentar

Farmor

30.04.2014 kl.18:17

Kjære Tora!

Så flotte bilder, du er rene mesterfotografen!

Stor klem!

Tor Ellinger Bråten, Bestefar

25.05.2014 kl.14:27

Morsomt å følge med på hva du opplever.

Hilsen bestefar.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits