Siste måneden

De som sier at de siste månedene er de beste lyver ikke! Jeg har det virkelig bra her nede nå. Jeg husker de første måndene gjorde jeg ikke annet enn å glede meg til å dra hjem, men nå må jeg si jeg gruer meg. Det kommer til å bli helt fantastisk å bo hjemme igjen å komme tilbake til min kjære lille dal og all familie og venner, men på den andre siden blir det forferdelig å dra fra Okmulgee. Jeg har virkelig blitt glad i menneskene her nede, kommer tilogmed å savne byen. 

Jeg har kommet nærme vertsfamilien, har fått flere gode venner og en veldig fin kjæreste (som mamma sikkert har fortalt alle om). Hadde virkelig ikke trodd dette kom til å skje. I kveld er det kun 24 små dager igjen før jeg drar og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Eneste er vel å nyte de til det fulleste. Hvorfor kan jeg ikke bare ta med meg alle hjem til Norge? Det hadde gjort alt så mye lettere. 

Så, det jeg egentlig ville si med dette innlegget er at alt står bra til med meg og jeg nyter det amerikanske livet. Samtidig savner jeg dere alle og kan ikke vente til jeg endelig får se dere igjen. Prom var en veldig fin opplevelse og det ble tatt masse bilder, skal få lagt de ut iløpet av helgen! Foresten er regionals (kretsmeterskap på en måte, alle skoler på samme størrelse blir delt inn i 4-5 regions og konkurrer om å gå til state) på lørdag, ønsk meg lykke til! Mamma og pappa nevner bloggen hele tiden og jeg skal prøve å bli flinkere de siste ukene her, jeg har ikke glemt dere! 

2 kommentarer

Farmor

02.05.2014 kl.09:29

Kjære Tora!

VELKOMMEN HJEM KJÆRE DU!!

Gleder meg veldig til å treffe deg igjen. I går hadde Ane Marte, Hege og farmor en koselig ettermiddag, Herman og Hedda var opptatt.

Lykke til med "kretsmesterskpet"

Stoor klem!

Tor Ellinger Bråten, Bestefar

13.05.2014 kl.12:09

Hei Tora!

Det er jo kjempeflott at du liker deg så godt at du gruer deg til å reise fra dine nye venner og vertsfamilien.

Vi gleder oss til å treffe deg igjen. Det skal bli spennende å høre mer om hva du har opplevd.

Før vi reiste hjem fra Calahonda hadde vi besøk av Ane Marte. Det synes vi var veldig hyggelig.

Nå er vi hjemme i Horten igjen. Vi synes det det var fint treffe familie og venner igjen.

Gunn og Øivind fortalte at de skulle reise til Oklahoma og møte deg.

VI TREFFES I SOMMER. GLEDER OSS.

Klemmer og hilsen fra bestefar og Britt Eirill.,

Hedda

18.05.2014 kl.20:16

shit det er sykt!!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits