Starter imorgen

Jeg startet dagen med intensjoner om at fra nå av helt til prom skulle jeg være sunn og trene masse. Det funket ikke så bra. 

Det varte ikke til frokost en gang, fordi det var pizza til frokost på skolen. Så skulle jeg være flink på friidrettstreningen, men benhinnebetenelsen er fortsatt der, så jeg kunne ikke løpe. Etter skolen dro jeg til the YMCA (treningssenteret) og var endelig flink, før jeg gikk for å møte Angelica. Jeg må virkelig slutte å være med henne, for som alltid, dro vi og kjøpte masse usunt.  Vi spiste cookiekake med vaniljeis og chips. Var supergodt, men er ganske så kvalm nå. Jaja, får bare starte å være sunn i morgen.. 


hahha ♥♥cookiekake♥♥


Dette bildet måtte bare være lite.

Har foressten startet å gå på skolen uten sminke, jeg har blitt så ufattelig lat her. Stakkars vertsmor må vente på meg hver morgen fordi jeg klarer så vidt å dra meg ut av sengen rett før vi skal dra. Okei, glem det, jeg har alltid vært lat, men nå er det ille. 

I morgen er planen å trene og være med Angelica igjen, vi skal se Mean Girls. Denne uka skal jeg forhåpentligvis få hoppe mer høydehopp, det er så gøy. Skal til en trener i Berryhill(45 min unna)  i noen timer, håper Coach Pankey får fikset det og vi får dratt. Okmulgee har bestilt nytt utstyr så vi har ikke matter eller noe nå. Til helgen skal vi endelig til Tulsa på prom dress shopping! Jeg er så gira, håper jeg klarer å finne en fin en. Elsker virkelig prom og alt rundt det. Kryss fingrene for at det blir noe bra. 

Okei, dette var et veldig rotete og kjedelig innlegg, men dere fikk da ihvertfall et. Skal prøve å bli flinkere på å oppdatere dere i Norge. Nå må jeg sove så jeg klarer å stå opp i morgen,
God natt. 

 

Én kommentar

Farmor

26.02.2014 kl.08:58

Aldri kjedelig og rotete det du skriver, Tora!

Det er grått, og det snør litt her i dag, men, nå er våren like rundt hjørnet!

Ha det godt, kjære venn!

Stor klem

Tor Ellinger Bråten, Bestefar

04.03.2014 kl.21:22

Hei Tora.

Du er utsatt for mange fristelser. Skjønner godt at du sprekker en gang i bant, men vi skal jo kose oss litt også.

Fint at du hygger deg.

Hilsen bestefar i Horten. På lørdag reiser vi til Spania. Skal hilse fra bestemor også.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits