Track meet

I går dro vi til Enid, et sted utenfor Oklahoma City på et indoor track meet. Det var gøy å endelig komme igang, men nå er det ikke et nytt meet/stevne før i mars. Jeg var med på høydehopp, lengdehopp (har aldri prøvd verken før) og 800 meteren. Hadde en morsomt dag, men hoster som bare det etter løpingen. Er også veldig støl overalt.

Skolen min fikk sammenlagt 2. plass for jentene på grunn av våres veldig flinke sprintere. For meg gikk det helt greit, jeg fikk 4. plass i høydehopp (var ganske stolt siden jeg aldri har prøvd det før) og 1. plass i min gruppe i 800 meteren. Fant ut senere at begge gruppenes tid ble lagt sammen, så da fikk jeg 10. plass.. Har bestemt meg for å bli skikkelig god og å gå til state i høydehopp da. Jeg hoppet 4.06 feet (1,37 m) og hun som vant state ifjor hadde 4.10, så dette skal gå! Jeg deltok også i høydehopp, men det gikk ikke særlig bra. Endte opp med nest sisteplass.

Trøtta på bussen

Jeg sov hos Arianna natt til i dag, var veldig koselig. Vi satt på en film, men begge sloknet nesten med en gang. Slitne etter å ha stått opp klokka fem og hatt en aktiv dag (er ikke så vanlig for late meg vet dere) Kom nettopp hjem igjen og burde rydde rommet, men sitter heller og ser på ol. Satser på at vi gjør bedre snart!

Ingen kommentarer

Farmor

20.02.2014 kl.15:42

Stoooor klem til deg, Tora! Ser du er aktiv og flink, som du alltid har vært!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits