Årskavalkade del II

Mars 

Mars var hest, skole, snø, ski, trening, jobb, venner og påskeferie. Også fylte jo verdens beste mor og søster år. Påskeferien var helt fantastisk, koste meg gjennom hele. Rett og slett en super ferie og bra måned!


Klein instaselfie av sprekingene på langrenn. Skal huske å aldri dra med meg Amanda på skitur igjen. 


Enda mere kleine selfier, disse er fra kjære ♥Treider♥. Dennis, Sigirid og Mayken. 


Kjæreste lillefetteren på bursdagen til mamma og søster. Se på vakre, fine mamma min og en litt blitsskremt fetter. 


Hadde fine dates med kjære amamor. Savner de veldig 

OGSÅ, min fabelaktige påskeferie. Mamma og Pappa dro til Ålesund i begynnelsen så jeg tilbrakte fine, morsomme og late dager med Katrine, Siri, Amanda ++. Etterhvert tok jeg flyet (alene oioi) til mormor og morfar også, og var der i to eller tre døgn før vi kjørte hjem. Onkel og familien var der også, var så koselig. Lekte i snøen med fetter og dro til vakre Strandafjellet med nydelig vær og sto på slalom en dag. Åh, man må bare elske vestlandet! Kom hjem til mer fint vær og dro til Oslo med fine jenter. Klarte å miste lommeboken min da, irriterer meg fortsatt over det, haha. 


Sen morgen hos KatrineOsloturen, på bildet er Pernille, Amanda, meg og Maria. Jeg og Pernille hadde lik jakke, superkleint liksom.


Tilbragte (tilbrakte?) langfredag hos Sørliene som alltid. Supert vært og bra selskap


Var trist fordi jeg ikke hadde påskeegg og plutselig fant jeg et i senga mi :D Lurer på hvem påskeharen var altså.. 

 

April

April var en relativt rolig og vanlig måned. Mye skolestress med tentamener, var flink på SATS, var en del i stallen og med venner. Høydepunktet kunne vært Justin Bieber konserten, men den var litt skuffende. Hadde en koselig kveld med en fin kusine da. Tror April er måneden med minst bilder, men har jo så klart noen. 

^
På vei til Oslo etter overnatting hos meg


Poser med SATSkortet stolt over endelig å ha blitt noe mer enn støttemedlem.Det var litt av en show da, det skal han ha


Amanda feiret en sen bursdag. 


Skoleselfies. Hadde en trutemunnfase. Til venstre er Iselin, hun går ikke på Treider nå og jeg håper viiiirkelig hun kommer tilbake til neste år. Til høyre ser dere gjengen, var de eneste vennene jeg hadde på Treider. Neida, vi var med fler og, men det var kjernegjengen liksom. ÅH SAVNER DE

 

Mai 

Sol og bunad er det første jeg tenker på når det kommer til mai. Vi brukte mange friminutt på aker brygge, hadde koselige grillkvelder, gikk på flere turer til Ørefiske og så klart feiret jeg 17. mai. Mai er en så fin måned, alltid fylt med sommerdager, skolefri og bunad. Beyoncé konserten var også i mai, hadde drømt om å se henne live så lenge jeg kan huske. Syk opplevelse, kommer aldri til å glemme det. Jeg jobbet også for fullt fordi Tusenfryd hadde nettopp åpnet for sesongen, var der vel 3-5 ganger i uka. Jeg var også borte fra skolen nesten en uke på grunn av en kjip luftveisinfeksjon. 

 
Kjekke fetter Trym sin konfirmasjon. 


En av de beste dagene i året utenom bursdagen min og jul, Norges nasjonaldag. ♥ Kommer til å være så utrolig kjipt å ikke være i Norge på 17. mai. 


Noen bilder fra en av turene 


Hun var like bra, eller til og med bedre enn på cd. Husker vi var helt utslitte etterpå da, med ventingen før konserten var vi der i 11 timer. Og inne på konserten besvimte folk overalt rundt oss av all dyttingen og pressingen. Hadde vi skulle dratt igjen hadde det garantert blitt sitteplasser. Var så slitne at jeg nesten var glad når det var over, og sånn skal det jo ikke være. Vi måtte også kaste drikken vår før vi fikk komme inn i køen, stilte oss i køen som sto på billeten, men måtte bytte til en annen etter å ha stått der i over en time, noe som gjorde at vi kom mye lenger bak enn vi burde ha vært, og det var alt for mange frekke mennesker der og et glass med vann kostet 50 kr. Super dame og konsert, forferdelig arena og publikum. 


Min flotte far og tante feiret sine maibursdager. Så klart var det sol og kjempe hyggelig.


Hadde grillkveld hos Katrine som endte opp som "photoshoot". Tvang faren hennes til å ta massevis av bilder av oss, men er jo koselig å se tilbake på.

 

Huff, dette innlegget tok LANG tid å lage. Har brukt flere timer.. Tror ikke jeg skal satse på blogging. Selv om det er stress å lage er det veldig koselig å se tilbake på alle de fine minnene. Elsker at jeg bestemte meg for å bli flinkere til å ta bilder, må virkelig starte med det igjen. Sommermånedene må jeg nok nesten lage tre seperate innlegg for, de var så hektiske. Rart å tenke tilbake på at jeg var så travel og opptatt hele tiden. 

2 kommentarer

Farmor

24.02.2014 kl.09:08

Flott billedkavalkade, Tora, jomen er du flink!

Stor klem til edg!

Maria Folland

24.03.2014 kl.20:43

Lenge siden jeg har vært på bloggen din nå altså! Men kan glede deg med at iselin kommer tilbake neste år!!!! BLIR BRA <3 savner deg masse, og treider er faktisk et helvete uten dere altså, vi kommer oss så vidt gjennom dagene, jeg mener det!

mayken

30.03.2014 kl.01:51

Savner deg masse Tora! Håper du koser deg<3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits