Snapshots


Forrige helg var jeg på speech konkurranse i Prague, dette er noen bilder fra det: 1. Selfie av meg og Angelica før prisutdelingen.   2. Haha, bilde av bussen.   3. Angelica som har godterismukk i munnen  4. Nate med pringlesnebb.  5. Bilde av lunsj/pauserommet hvor ingen følger med. Det er Olivia og John dere ser.  6. Vakkert bilde som de var helt med på, på bussen på vei hjem. Det var rett før jeg spilte av Karpe Diem og Postgirobygget som jeg og amerikanerne danset til (egentlig bare meg). Jeg konkurrerte ikke og skolen vår vant en førsteplass og noen andre medaljer. Hvis dere lurer mer på hva dette var, spør så lager jeg innlegg om det. Må nesten nevne at jeg sto opp klokka FEM på en lørdag for å se på og støtte Olivia og de andre.


1. og 2. Bilder fra basketballkamper.  3. og 4. Var feit med Arianna og Angelica og spiste på Mc Donalds. Spiste der igår og. Flink.  5. Arianna lade sin første fiskeflette noensinne på meg, jeg er en stolt lærer.  6. Min nye favorittdrink, smaksatt vann med jordbær og kiwi. Namnam


1. Ryan leker søt.  2. Baby Sam og Kristen (Vertsmors datter) var her fra torsdag til igår. Vi hadde alle ettermiddagsblund hvor han sov i armene mine, jeg halvsov, og Angelica, vertsmor og Kristen sov i over en time. Veldig koselig og slapp dag.  3. og 4. Selfies fra 7th hour på fredag når vi ikke trente. Chealsea er med på begge og Christen er den som presser seg inn på bilde nr. 2.  5. Stormy pyntet mine hvite negler i mattetimen.  6. Angelica sov her denne helga og dette er noen bilder vi tok i en fotoboks på Incredible Pizza. 

I dette øyeblikket ser jeg på Superbowl. SItter på pcen og ser opp på tven en gang i blant er vel mer riktig. Middagen hos Jaenette var veldig koselig og vi spiste god mat. På grunn av all snøen er det ikke skole imorgen, så Kris, Noah og Angelica skal komme hit imorgen. De kommer klokka 12, så jeg må faktisk stå opp før ett, blir hardt. 

Dette var da litt bilder fra hverdagen min, oppsummerer ganske godt hva som foregår her i USA for tiden. Håper dere likte det, så får vi satse på at jeg blir litt flinkere til å blogge snart.

Én kommentar

pedo96

03.02.2014 kl.04:41

det hørtes jammenmeg koselig ut! du må kose deg masse frem over Tora! OXOX ;)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits