Blogg ja..

Jeg som hadde planlagt å bli en flink blogger og greier, det funket ikke helt. Har forsåvidt skjedde veldig lite spennende i det siste, så dere har ikke gått glipp av noe. Men fra nå av skal jeg ihvertfall prøve å blogge en gang i uka for å oppsummere litt, høres det greit ut?

Igår var jeg på enda en basketballkamp, er så morsomt! Er litt bittert at jeg slutta når jeg ser de spille, men så tenker jeg på hvor dårlig jeg var og det går over. Vi hadde mandag går, så fra søndag hadde jeg overnatting med jentene. Vi dro først til Chilli's og spiste før vi kom hjem og bare hørte på musikk og koste oss. Vi feiret på en måte bursdagen min, men var mer som en jentekveld. Var koselig og begynner å bli nærme de, noe som er bra fordi vi har det morsomt, men ganske kjipt fordi jeg må dra fra de om fire måneder. Jeg hadde med meg speilrefleksen hele kvelden, men tok så klart null bilder.. 

Idag skal jeg på ny musikal med skolen. Vi skal se klassikeren Chicago, gleder meg! Elsker musikaler og teater, får meg virkelig til å savne dagene i teatersmia, haha. Et skuespillertalent var jeg ikke akkurat, men det var jo gøy. Skulle ønske vi hadde smarttelefoner på den tiden så jeg kunne sett film av det!

Ellers bruker jeg dagene på å trene friidrett, lekser, venner og sånne ting. Går ganske i ett og jeg er tilbake i rutiner igjen etter å ha hatt juleferie og sykdom. Nå har jeg faktisk vært her i et halvt år, ganske rart å tenke på. Fire hele måneder til før jeg får dratt hjem føles som utrolig lenge, men tiden går jo også så fort. Får bare prøve å nyte den siste tiden fullt ut! 

Okei, det ble egentlig bare et bableinnlegg, men bedre enn ikke noe? Skolen starter om noe minutter nå, må komme meg til klasserommet. Håper resten av uka blir bra for dere, halvveis til fredag nå!

4 kommentarer

Farmor

23.01.2014 kl.09:22

Kjære Tora!

Farmor har kjøpt ny PC,noen innkjøringsproblemer, men med god hjelp av Ane Marte, går det fint.

Her snør og snør det, men skiene mine står trygt og godt i kjelleren!

Ser av bloggen, du er forresten kjempeflink, ser jeg at du har det bra.

Stooor klem!

Britt Eirill Bråten

23.01.2014 kl.22:27

Hei Tora.

Du er så flink til å skrive, og vi koser oss med å lese din blogg. Her i Horten "snør det bortover", blåser og er surt og kaldt. Til tross for det, så går din Bestefar på ski. Jeg holder meg til "Zumba" og andre hyggelige ting. Vi har vært på konsert i dag med Ole Paus, og det var en artig og flott opplevelse. Ha det godt og kos deg.

Klem fra Bestemor. Bestefar hilser masse.

29.01.2014 kl.15:17

Liker å lese blogge din og familien din er søt!

Hedda

01.02.2014 kl.18:47

blogg ja!!:D

Hedda

01.02.2014 kl.20:13

:*

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits