Endelig helg

Var veldig godt å bli ferdig med denne uka. Har egentlig ikke vært en så hard uke med tanke på skolearbeid, men er alltid slitsomt å komme tilbake etter en ferie. Men litt godt var det og! Glad skolen ikke ble avlyst her, sånn som den ble i resten av USA. 

Gårsdagen ble brukt sammen med Kersten og Angelica. Vi spiste burritos også fikk jeg prøve på Kerstens gamle ballkjoler. Elsker store prinsessekjoler og kan ikke vente til prom! 


Måtte klippe bort halve ansiktets for alles beste..

En annen ting som er bra med å ha kommet tilbake på skolen er at nå er det trening igjen. Jeg er jo så lat at jeg ikke klarer å komme meg på treningsstudioet selv, så var godt å få beveget kroppen etter 3 uker med sofasliting. Eller, jeg trekker det tilbake. Det var ikke godt, men slitsomt og vondt, men føltes veldig bra etterpå. Nå driver jeg med friidrett istedenfor cross country, så det er mer variasjon og ikke bare løping. For det meste er det styrketrening i studio, men vi løper også litt i gymsalen på skolen. 

Klokka er elleve og jeg er allerede i seng, klar for å legge meg. Har bare hatt en rolig og koselig dag hjemme, orket ikke dra noe sted, haha. I morgen skal vi på Incredible Pizza for å feire meg, noe jeg tror blir gøy. Dere får ha en super lørdag også!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits