Årskavalkade del I

Jeg vil si 2013 har vært et bra år. Fylt med mange gode stunder jeg vil aldri glemme og mye latter. Så klart har det vært dårlige stunder, men alt i alt veier det bra opp for det kjipe. Jeg har begitt meg ut på det vanskeligste jeg noen gang har vært igjennom og klart meg fem måneder i USA, helt alene. Det er noe jeg er veldig stolt over. Vet det høres teit ut, siden jeg valgte det jo selv og er helt klart heldig som har fått opplevd noe mange andre ikke får sjansen til, men å dra fra alt det kjente og skulle bo hos fremmede på andre siden av jorden er ikke alltid lett. Heldigvis har jeg kommet til en fantastisk vertsfamilie som har tatt meg veldig godt i mot og latt meg bli en del av sin egen familie. I tillegg har jeg blitt kjent med flere bra mennesker her og har hatt mye støtte både hjemmefra og fra andre utvekslingsstudenter her i USA. Spesielt det siste har vært en utrolig hjelp, å ha andre i samme situasjon en kan klage til og få støtte fra er gull verdt. Åh, når jeg tenker over det er jeg egnetlig en vanvittig heldig person som kjenner så mange bra mennesker og har fått så mange muligheter her i livet. Hadde jeg vært kristen hadde jeg sagt jeg er velsignet. 

Januar
Startet nyåret med en koselig feiring med venner. I januar er også den viktigste dagen i året, nemlig bursdagen min som ble feiret på vanlig måte med jentene og hadde en super kveld med indisk til middag og mye latter. Ellers var det starten på siste semester av førsteklasse på Treider. 

Hadde super nyttårsaftenfeiring med de beste


Farget håret mitt mørkere/mer "grått", savner fargen.. (det var mer brunt i virkeligheten)


Feiret bursdag med min flotte familie og en søt fetter

 

Februar
En bra måned fylt med masse morro. Inneholdt skolefest, 18årsdag til en venninne og vinterferie i NEW YORK CITY. Sistnevn var helt klart det beste og det var en av de fineste ukene i mitt liv. Det var jentetur sammen med mamma, tante Hege og Hedda og var virkelig helt vanvittig bra. Jeg og Hedda brukte julen på å overtale våres mødre med på det(noe som ikke var så vanskelig) og hadde det supert der. Frokost på starbucks, shopping i SoHo og lunsj i Meatpacking District. Åh, det må virkelig gjentas. I løpet av vinterferien rakk jeg også å dra et par dager på skiferie på Kvitfjell(?? jeg tro det var der, husker ikke hvor vi dro, var et fjell iallfall) med gamlefar, Torbjørn, Hanne og barna. Fikk også endelig begynt å ri regelmessig igjen, startet å passe på søte og gale gampen Mick Mack to ganger i uka. 

 
veldig bra mennesker som gjorde skolefesten til en veldig morsom kveld


New York var virkelig fantastisk, helt klart en av de beste turene jeg har vært på!


Beste turkameratene!


Feiret Chescas 18årsdag 

Hadde egentlig planlagt å poste dette rett etter nyttår, men tiden flyr ifra meg altså.. Dette tok også mer tid enn forventa, så blir bare to måneder om ganger istedenfor 4 som planlagt, har så spennende og busy liv vet dere! Satser på at del II kommer iløpet av de neste dagene.

3 kommentarer

Hedda

14.01.2014 kl.16:06

ååhh savn<33

Hedda

21.01.2014 kl.18:11

hei blogg

29.01.2014 kl.15:16

Lag resten da hallooooo

Tor Ellinger Bråten, Bestefar

01.02.2014 kl.14:29

Hei Tora!

Vi er glad for å se at du stadig trives bedre. Vi koser oss med å lese bloggen din. Jeg prøver å skrive kommentarer men det hender jeg ikke får sendt dem. Det er vel noe Jeg roter med.

Nå må du nyte samværet med venner og vertsfamilien den tiden du harr igjen.

Nå har vi fått snø i Horten så jeg går på ski nesten hver dag.

I morgen reiser BE til Spania en uke for å være med på et styremøte i sameiet.

Hilsen BE og bestefar.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits