Ferie

Nå har juleferien startet, og det var etterlengtet. Leverte særoppgaven på fredag og var endelig ferdig med alle skoleoppgaver for 2013. Tenk at jeg er halvveis ferdig med utvekslingsåret mitt nå. Føles som jeg kom i går, samtidig som når jeg tenker tilbake føles det som jeg har vært her lenge.

Slik ser det ut her nå, helt sykt! Alt har et tynt lag is på deg og trær er brukket i to overalt på grunn av isens vekt. Litt annerledes enn snøen i Norge.

For øyeblikket er vi hos Kristen og skal snart spise pizza. Hun er babymamman som fikk en nydelig sønn på torsdag.

Har sett at det er meldt regn til julen i Dalen, sånn sett er jeg glad jeg er her. Satser på at neste jul blir fylt med snø! Har allerede planlagt at vi skal ha en stor julaften hjemme hos oss neste år.

På fredag var jeg på min første basketballkamp. Var veldig morsomt og god stemning. Jentene vant med 20 poeng og guttene med 30, så det var gøy! Kjente jeg angret litt på at jeg sluttet med basket, men egentlig passer jeg bedre som tilskuer. En ting er ihvertfall sikkert, basketball er tusen ganger morsommere enn amerikansk fotball!

6 kommentarer

Farmor

23.12.2013 kl.09:59

Kjære Tora!

Nydelig baby og i tillegg flotte bilder!

¨Nå har farmor pyntet til jul, har faktisk julepynt som du har laget. Værmessig ikke mye julestemning, litt sol og mange plussgrader.

Jeg ønsker deg en koselig julefeiring, neste jul er du hjemme Tora!

STOR KLEM FRA FARMOR.

Øivind

23.12.2013 kl.10:08

Kos deg med vertsfamilien og vi gleder oss til å feire jul med deg til neste år! <3

Tora

23.12.2013 kl.16:45

Farmor: Åh, så koselig! Tusen takk for gaven og håper din jul blir bra og. Nå liker jo ikke du snø heller, så det er vel like greit?

Farmor

23.12.2013 kl.17:10

Hei igjen!

Du skjønner, jeg liker snø alle andre steder enn på veien , der jeg skal kjøre bil!

Nå skal jeg i Huseby å spise ribbe, det blir godt vet du.

Ha det bra, Tora!

Stor klem

Astrid

24.12.2013 kl.00:39

For en nydelig baby, gurimalla. Elsker at du har funnet ut hvor fantastisk basket er! Hihi. Savner deg masse <3

Tor Ellinger Bråten, Bestefar

25.12.2013 kl.21:02

Kjære Tora.

Det er interessant og lese rapportene dine, fine bilder har du også. Vi visstel ikke at det var så kaldt i Oklahoma. Det er jo nesten mer vinter der enn i Horten. I går hadde vi helt oppe i +11 grader.

Vi har hatt kabelbrudd på telefon og Internett så vi har ikke fått ønsket deg GOD JUL. Nå må jeg si FORTSATT GOD JUL.

Julaften var Kiirsti og TEXI her. Vi spiste ribbe til vi nesten sprakk. I morgen , andre juledag, kommer gjengen fra Nittedal og Stabekk hit på julefrokost. Det blir nok en Laaaaang frokost.

Kos deg med venner og vertsfamilien. Kjærlig hilsen fra bestemor og bestefar.

Tora

25.12.2013 kl.21:52

Tor Ellinger Bråten, Bestefar: Uff da, håper alt er bra med dere. Høres koselig ut og håper frokosten i morgen blir bra, skulle gjerne vært der! Kanskje vi kan skype når hele gjengen har kommet til dere? God jul besteste besteforeldrene mine

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits