Finals

Huff, jeg startet dagen med å forsove meg. Våknet av at vertsmor vekket meg og hadde 15 minutter på å fikse meg, så jeg ser ut som et troll. Bra jeg ikke bor alene så jeg hadde kommet for sent til prøvene..

Denne uka er det finals (ganske likt som tentamen). Jeg har nettopp blitt ferdig med AP Psykologi og spansk, så nå mangler jeg bare historie i morgen. Jeg tror begge gikk helt greit og at jeg kommer til å opprettholde semesterkarakteren, men burde nok øvd litt mer. I tillegg har vi senior paper som skal leveres inn på fredag. Jeg har bare så vidt startet, har skrevet ned nok stikkord, men det skal være en 10-siders lang tekst. Men jeg satser på at det går fort når jeg begynner, skal jo skrive om noe jeg vet mye om, nemlig Norge.

Heldigvis er det bare tre dager skole igjen før vinterferie! Og i morgen skal Kristen, en av mine vertsøstre få baby. Gleder meg veldig til å møte lille gutten, babyer er så søte. Også er jeg glad på vforeldrene mine sine vegne som får sitt første gutterbarnebarn i tillegg til sine to søte jenter.

Akkurat nå sitter jeg bare og venter på at klokken skal bli 11.15 så jeg kan få lunsj. Foressten er det 15 varmegrader nå, det er 30 grader forskjell fra to uker siden. Oklahoma as..

2 kommentarer

Gunn

19.12.2013 kl.07:33

Lykke til med innspurten til jul, stolt av deg! Og ønsk Sean, Barbara, Kirsten og co lykke til med lillegutt, spennende med en liten til i familien!k Kem fra mamma

Farmor

20.12.2013 kl.09:28

Kjære Tora!

Julegaven fra farmor, ja, den fantasien min, det blir som tidligere år.

Kjøp deg noe du ønsker deg!

God helg, Toragull!

KLEM

Astrid

20.12.2013 kl.14:29

Så flink du er med skolen :) Så koselig med babyen da! Vet hvor mye du elsker babyer hehe

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Utvekslingsstudent skoleåret 2013/2014.


hits